Logga in
Logga in

E18, Köping - Västjädra Avfarten mot väg 56 vid Västjädra avstängd för östergående trafik

Du som kommer från Köpingshållet och ska svänga av till väg 56 behöver välja en annan väg. Avfartsrampen mot väg 56 vid Västjädra är avstängd från måndag 21 oktober till söndag 3 november.

Färdigställer arbeten

För att färdigställa arbeten med belysning och asfaltering vid trafikplats Västjädra behöver vi stänga av den östergående avfartsrampen för trafik som kommer från Köping och ska till väg 56.

Avfart avstängd

Avfartsrampen kommer att vara avstängd från måndag 21 oktober klockan 09:00 och beräknas öppna igen söndag 3 november klockan 18:00. Det gäller alltså avfarten för östergående trafik som kommer från Köpingshållet och som tänkt svänga av mot väg 56.

Alternativa vägar

Alternativa vägar är att svänga av vid trafikplats Eriksberg (avfart 126), åka väg 619 till Kolbäck, 558 till Törunda korset och väg 56. 

Det finns även möjlighet att åka fram till Västerledsmotet (avfart 128) där man antingen åker ut på E18 i västergående riktning och svänger av vid trafikplats Västjädra (avfart 127) på den västergående avfartsrampen eller så följer man Västerleden till rondellen vid Långängarna, väg 553 genom Dingtuna till väg 56.

Bron över E18 för norrgående trafik

Det är fortsatt avstängt för norrgående trafik att köra på bron över E18. Även anslutningen mot väg 622 norr om trafikplats Västjädra är fortsatt avstängd.

Kontakt

E18 Köping-Västjädra